Verzendkosten
Wij hanteren een vast bedrag voor het verzenden in Nederland: € 4,95. Bestellingen vanaf €75,00 worden gratis verzonden.

Wat zijn de verzendkosten naar België?
Voor het verzenden naar Belgie rekenen wij € 9,- verzendkosten.

Afhalen?
Naast de optie tot verzenden is het ook mogelijk om je bestelling kosteloos op te komen halen. Indien gewenst kun je bij het bestellen van je producten kiezen voor de optie ‘gratis afhalen’. Omdat Partymusthaves geen fysieke winkel heeft is het afhalen van je bestelling uitsluitend mogelijk op afspraak. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen voor het maken van een afspraak.

Bezorgen
Het bezorgen van bestellingen is ook een mogelijkheid bij Partymusthaves. Dit kan alleen in de dorpen Urk & Tollebeek. Als bezorgkosten rekenen wij €2,50.

Levertijd 
Wij streven ernaar je bestelling binnen 4 werkdagen te verzenden, met uitzondering van feestdagen. Er zijn artikelen waarvoor een andere levertijd geldt. Dit staat vermeld bij het betreffende product. Bestellingen worden verzonden met MyParcel via PostNL. PostNL bezorgt pakketjes van dinsdag tot en met zaterdag. Eventuele vertragingen bij PostNL hebben wij niet in de hand.

Bestelstatus
De status van je bestelling kun je volgen op jouw eigen accountpagina. Als je bestelling via pakketpost verzonden wordt, dan krijg je automatisch een mailtje met een Track & Trace code, zodra deze aangemeld is bij PostNL. Vanaf dat moment kun je jouw pakketje volgen.

———

Retourneren
Natuurlijk kan het zo zijn dat je niet helemaal tevreden bent over een artikel. Om die reden geven wij je 14 dagen bedenktijd en kun je het retourlabel aanvragen via info@partymusthaves.nl. Wij zullen zorgen dat er per e-mail een retourlabel gestuurd wordt. Producten die je via deze webwinkel koopt zoals taarttoppers en slingers worden op maat volgens de door jou ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Tot wanneer kan ik mijn artikelen retourneren?
Het retourlabel kan tot 14 dagen nadat de artikelen bij jou bezorgd zijn aangevraagd worden. Het pakket moet binnen 21 dagen bij ons binnen zijn.

Waar kan ik mijn pakketje naartoe brengen?
Je kunt je pakket afleveren bij het dichtstbijzijnde PostNL punt bij jou in de buurt. Als je je (brievenbus-)pakket wilt retouneren moet je het volledige retourlabel uitprinten en op het pakketje plakken in plaats van zelf het adres op het pakketje schrijven.

Kosten
De verzendkosten evenals de risico’s van het verzenden zijn voor de klant.

Betaling
Het aankoopbedrag – retour kosten wordt na ontvangst en goedkeuring van de retourzending binnen 5 werkdagen teruggestort op de rekening waarmee betaald is.

Voorwaarden retourneren

  • De artikelen dienen ongebruikt en ongeopend te zijn
  • De retourzending dient vooraf aangemeld te zijn via info@partymusthaves.nl
  • De artikelen moeten ingepakt worden in de originele verpakkingsdoos
  • Retourzendingen die beschadigd of onzorgvuldig verpakt zijn kunnen niet gecrediteerd worden.

Partymusthaves behoudt te allen tijden het recht om retouren te weigeren. Dit zal uitsluitend plaatsvinden wanneer er het  vermoeden bestaat dat de artikelen reeds gebruikt/geopend of wanneer de artikelen beschadigd zijn.

Retouradres
Partymusthaves
Domineesweg 26b
8321 DZ Urk