VEELGESTELDE VRAGEN

Wij hanteren verschillende bedragen voor de verzendkosten. Past je bestelling door de brievenbus? Dan word er 3,95 gerekend. Bestellingen die niet door de brievenbus passen worden geleverd voor 6,95.

Bestellingen vanaf €75,00 worden gratis verzonden.

Voor het verzenden naar Belgie rekenen wij € 9,75- verzendkosten.

Naast de optie tot verzenden is het ook mogelijk om je bestelling kosteloos op te komen halen. Hierover krijg je bericht.

Bestel je voor 15:00 uur? Dan word je bestelling nog dezelfde dag ingepakt en verstuurd.

Helaas, wij hebben geen winkel om te bezoeken. Uiteraard is het afhalen van je bestelling wel mogelijk.

Natuurlijk kan het zo zijn dat je niet helemaal tevreden bent over een artikel. Om die reden geven wij je 14 dagen bedenktijd en kun je het retourlabel aanvragen via info@partymusthaves.nl. Wij zullen zorgen dat er per e-mail een retourlabel gestuurd wordt. Producten die je via deze webwinkel koopt zoals taarttoppers en slingers worden op maat volgens de door jou ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Tot wanneer kan ik mijn artikelen retourneren?
Het retourlabel kan tot 14 dagen nadat de artikelen bij jou bezorgd zijn aangevraagd worden. Het pakket moet binnen 21 dagen bij ons binnen zijn.

Je kunt je pakket afleveren bij het dichtstbijzijnde PostNL punt bij jou in de buurt. Als je je (brievenbus-)pakket wilt retourneren moet je het volledige retourlabel uitprinten en op het pakketje plakken in plaats van zelf het adres op het pakketje schrijven.

De verzendkosten evenals de risico’s van het verzenden zijn voor de klant.

Het aankoopbedrag – retour kosten wordt na ontvangst en goedkeuring van de retourzending binnen 5 werkdagen teruggestort op de rekening waarmee betaald is.

Voorwaarden retourneren

De artikelen dienen ongebruikt en ongeopend te zijn
De retourzending dient vooraf aangemeld te zijn via info@partymusthaves.nl
De artikelen moeten ingepakt worden in de originele verpakkingsdoos

Retourzendingen die beschadigd of onzorgvuldig verpakt zijn kunnen niet gecrediteerd worden.
Partymusthaves behoudt te allen tijden het recht om retouren te weigeren. Dit zal uitsluitend plaatsvinden wanneer er het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds gebruikt/geopend of wanneer de artikelen beschadigd zijn.

Retouradres:
Partymusthaves
Domineesweg 26b
8321 DZ Urk

Heb je ons iets te vragen of te vertellen?

Je kunt ons bereiken per mail of whatsapp of loop gezellig bij ons binnen.

Whatsapp: 0627146666
Emai: info@partymusthaves.nl

Adres:
Walstraat 4a
8317AP Kraggenburg

Ons adres is geen winkel, maar je kunt wel langskomen om bestellingen of producten op te halen, te bekijken of gezellig een kopje koffie te komen drinken.
App of mail van tevoren voor de zekerheid, dan sta je niet voor een dichte deur.