Over ons

Welkom bij Partymusthaves!
 
Bij Partymusthaves geloven we dat elk feestje een onvergetelijke ervaring moet zijn. Of het nu gaat om een verjaardag, een jubileum, een babyshower of een bedrijfsevenement, wij streven ernaar om het perfecte assortiment aan te bieden om van jouw gelegenheid een echt spektakel te maken.
 
Onze passie voor feesten heeft ons geïnspireerd om een one-stop-shop te creëren voor alles wat je nodig hebt om jouw feest naar een hoger niveau te tillen. Van kleurrijke ballonnen en thematische decoraties tot feestelijke tafelgerei en opvallende feestkleding, ons uitgebreide assortiment heeft voor elk wat wils.
 
Maar wat ons echt onderscheidt, is ons toegewijde team van feestliefhebbers. Ons team is samengesteld uit feestende geesten en enthousiaste sociale dames die altijd klaar staan om je te helpen bij het vinden van de perfecte items voor jouw speciale gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar advies over thema’s, kleurencombinaties of de nieuwste feesttrends, wij staan voor je klaar met deskundig advies en een glimlach (helaas zie je die niet altijd vanachter je mobiel of computer 😉).
 
Bovendien zijn wij niet alleen in de wereld van de feestartikelen actief. Wij nodigen je ook graag uit om een kijkje te nemen in onze zusterwebshop, Hippekaartjeswinkel. Hier vind je een prachtige selectie van trendy en gepersonaliseerde uitnodigingen, gastenboeken en meer, perfect voor het aankondigen van jouw speciale evenementen.
 
Wil je ons team beter leren kennen? Neem dan een kijkje op ons blog ‘Over ons’, waar we onze medewerkers voorstellen en je meer vertellen over de mensen achter Partymusthaves.
 
Bedankt dat je voor Partymusthaves hebt gekozen om jouw feestjes nog memorabeler te maken. We kijken ernaar uit om samen met jou een feestelijke herinnering te creëren!